Inspiratie

19 June 2024

Summer Essentials: must-have schoenen voor de zomer

Summer Essentials: must-have schoenen voor de zomer

De zomer breekt hopelijk snel aan en dat betekent dat het tijd is om je schoenencollectie aan te vullen met enkele must-have zomerschoenen. Of je nu op zoek bent naar iets casuals voor een dagje strand of iets eleganters voor een avondje uit, de juiste schoenen kunnen je zomerse outfits echt compleet maken. In deze blog delen we de onmisbare schoenen voor de zomer van 2024, zodat je stijlvol en comfortabel kunt blijven tijdens de warmere maanden.

1. Strappy sandals

Why we love them:

Strappy sandalen zijn een absolute zomerklassieker. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook veelzijdig en comfortabel. Of je nu kiest voor een lage hak of een platte zool, strappy sandalen kunnen elke outfit een elegante touch geven.

Stijltips:

  • Casual dagje uit: Combineer je strappy sandalen met een luchtige zomerjurk of een paar denim shorts en een eenvoudige tanktop voor een moeiteloze, chique look.
  • Avondje uit: Draag je sandalen met een elegante maxi-jurk of een stijlvolle jumpsuit. Voeg een clutch en wat statement sieraden toe om je look compleet te maken.

Onze favoriet:

Bij Ralet hebben we een prachtige collectie strappy sandalen, perfect voor elke gelegenheid. Op dit moment zijn we fan van de strappy sandals van Mia & Jo, beschikbaar in zwart en goud. En de sandalen van het merk Les Tropeziennes mogen we ook zeker niet vergeten!

les tropeziennes-sandalen


2. Espadrilles

Why we love them:

Espadrilles zijn de ultieme zomerschoen. Ze zijn licht, ademend en vaak voorzien van een comfortabele zool die ideaal is voor warm weer. Espadrilles zijn er in verschillende stijlen, van platte schoenen tot sleehakken, en ze kunnen gemakkelijk worden aangekleed of aangekleed afhankelijk van de gelegenheid.

Stijltips:

  • Stranddag: Combineer platte espadrilles met een zwierige rok en een bikini top voor een casual, strandklare look.
  • Zomers feest: Kies voor espadrille sleehakken en draag ze met een elegante midi-jurk of een linnen jumpsuit. Voeg een paar kleurrijke accessoires toe voor een feestelijke touch.

Onze favoriet:

Onze collectie espadrilles bij Ralet omvat zowel klassieke als trendy stijlen. Met de espadrilles van Kanna zit je altijd goed!

kanna-espadrilles


3. Slippers

Why we love them:

Slippers zijn onmisbaar voor de zomer vanwege hun gemak en comfort. Ze zijn perfect voor snelle uitstapjes naar het strand of het zwembad, maar kunnen ook verrassend stijlvol zijn met de juiste outfit.

Stijltips:

  • Casual comfort: Combineer eenvoudige leren slippers met een korte broek en een T-shirt voor een moeiteloze, comfortabele look.
  • Chique en eenvoudig: Voor een verfijnde uitstraling, draag luxe slippers met een linnen broek en een zijden blouse. Voeg een grote zonnebril en een strohoed toe voor een elegante zomerlook.

Our favourite:

Bij Ralet vind je een groot assortiment slippers, van minimalistische leren ontwerpen tot trendy varianten met kralen en franjes. Onze favorieten zijn van het bekende merk Havaianas. Simpel, maar oh zo comfortabel en stylish!

havaianas-slippers


4. Lichte sneakers

Why we love them:

Sneakers zijn niet alleen voor de winter. Lichte, ademende sneakers zijn perfect voor zomerse activiteiten, van stadswandelingen tot fietstochten. Ze bieden comfort zonder in te boeten aan stijl.

Stijltips:

  • Sportief en stijlvol: Combineer je lichte sneakers met een sportieve jurk of een rok voor een trendy, athleisure look.
  • Dagje uit: Draag je sneakers met een comfortabele jeans en een luchtige top voor een casual, maar stijlvolle outfit. Voeg een rugzak toe voor een praktische en modieuze touch.

Onze favoriet:

Onze collectie zomersneakers bij Ralet omvat lichte, ademende materialen zoals canvas en mesh. Probeer onze sneakers in pastelkleuren of met subtiele prints voor een frisse, zomerse uitstraling. Of ga voor de tijdloze witte sneaker!

gola-sneakers-wit


5. Wedges

Why we love them:

Wedges bieden het beste van beide werelden: de hoogte van een hak met het comfort van een platte zool. Ze zijn perfect voor zomerse evenementen waar je er stijlvol uit wilt zien, maar toch comfortabel wilt blijven.

Stijltips:

  • Zomerse bruiloft: Combineer je wedges met een elegante cocktailjurk of een vloeiende maxi-jurk. Voeg wat delicate sieraden en een clutch toe voor een feestelijke look.
  • Casual chic: Draag je wedges met een denim rok en een off-the-shoulder top voor een casual, maar modieuze uitstraling. Voeg een brede riem toe om je taille te accentueren.

Onze favoriet:

Bij Ralet hebben we een prachtige selectie wedges in verschillende stijlen en kleuren. De wedges van Pons Quintana zijn speciaal voor de mensen die extra flair aan hun outfit willen toevoegen. 

pons-quintana


Conclusie

De zomer is de perfecte tijd om je schoenencollectie te vernieuwen met deze must-have stijlen. Of je nu op zoek bent naar iets casuals, iets chiques of iets sportiefs, bij Ralet hebben we de perfecte zomerschoenen voor elke gelegenheid. Vergeet niet om onze collectie te bekijken!

Back to top